Vrij rijden met eigen paard / pony

Rijbaan verhuur

Wij stellen onze accommodatie beschikbaar met professionele rijbanen. De manege heeft een binnenrijbaan van 20 x 80 mtr. Wanneer er tegelijkertijd lessen plaatsvinden, kun je rijden in een binnenrijbaan van 20 x 40 mtr.

Rijbaan huren met eigen paard/pony
Ben je in bezit van een eigen paard/pony maar niet van een degelijke (binnen)rijbaan? Dan kun je, naast de mogelijkheid voor rijbaan verhuur per uur, ook op abonnementsbasis van een halfjaar of een jaar, voor slechts € 20,- per maand, onbeperkt gebruik maken van onze rijbanen. Af en toe kan het dan wel voorkomen dat beide binnenbanen bezet zijn door een activiteit. Hierover wordt je dan op de manege tijdig geïnformeerd.
Voor meer informatie en of afsluiten, neem contact op met Monique Holwerda.


Rijbaan huren via de website
Op dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 – 12.00 is de rijbaan beschikbaar voor verhuur. Deze uren zijn eenvoudig via de site te boeken, klik daarvoor op de onderstaande button ‘rijbaan huren’. Voor verhuur op andere dagen/tijden of voor wekelijkse verhuur op vaste tijden, neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.


Voor het huren van de rijbaan is het verplicht om lid te zijn van de KNHS of FNRS, ben je dat nog niet dan kunnen wij je daar gemakkelijk in verder helpen.

Rijbaan huren met manege paard/pony
Voor informatie over vrij rijden op onze manege paarden en ponies kijk op de pagina lessen.

Let op! Vrij rijden en gebruik van de faciliteiten zonder toezicht, op een eigen- of manegepaard/-pony, is geheel op eigen risico.