Arrangementen

Maak kennis met onze arrangementen

We organiseren per maand diverse activiteiten onder andere kinderfeestjes, buitenritten en FNRS wedstrijden in dressuur, spingen en vaardigheid. Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op met Monique Holwerda.

Kinderfeestjes

Op zaterdag middagen is het mogelijk een kinderfeest bij ons te boeken. Inclusief drinken en wat lekkers wordt deze middag goed besteed bij de pony’s. Kinderen hoeven geen ervaring te hebben. Een kinderfeest duurt 2,5 uur.

Minimaal 6 personen à € 15,- p.p.

Voor meer informatie en of boeken: 06-33918539

Spelend leren

Ponymiddag

Iedere maand organiseren wij een ponymiddag. Voor kinderen vanaf 5 jaar een geweldige middag met spelletjes en leermomenten. Van 13.00 tot 17.00 uur. Kinderen hoeven geen ervaring te hebben. Deelname bedraagt € 20,- p.p. Zie onze evenementenkalender voor beschikbare data.

Wedstrijden FNRS

Iedere maand is er mogelijkheid deel te nemen aan een wedstrijd. Afwisselend organiseren wij dressuurproeven, springproeven en vaardigheidsproeven. Om deel te nemen aan deze wedstrijden is het verstandig je instructeur te vragen welk niveau je hebt. Voor alle info omtrent deze wedstrijden verwijzen we je graag naar de website van de FNRS. www.fnrs.nl

Bekijk onze agenda voor alle wedstrijden en geef je op!

(april t/m september)

Buitenritten

In onze agenda zijn alle data te vinden waar buitenritten georganiseerd worden. Ervaring is een vereiste.  +/- 2 uren. De buitenritten zijn altijd onder begeleiding van een ervaren ruiter.