Arrangementen

Maak kennis met onze arrangementen

We organiseren per maand diverse activiteiten onder andere kinderfeestjes, buitenritten en FNRS wedstrijden in dressuur, spingen en vaardigheid. Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op met Monique Holwerda.

Kinderfeestjes

Op zaterdag middagen is het mogelijk een kinderfeest bij ons te boeken. Inclusief drinken en wat lekkers wordt deze middag goed besteed bij de pony’s. Kinderen hoeven geen ervaring te hebben. Een kinderfeest duurt 2,5 uur.

Minimaal 6 personen à € 15,- p.p.

Voor meer informatie en of boeken: 06-33918539

Spelend leren

Ponymiddag

Iedere maand organiseren wij een ponymiddag. Voor kinderen vanaf 5 jaar een geweldige middag met spelletjes en leermomenten. Van 13.00 tot 17.00 uur. Kinderen hoeven geen ervaring te hebben. Deelname bedraagt € 20,- p.p.

Voor meer informatie en of boeken: 06-33918539

Wedstrijden FNRS

Iedere maand is er de mogelijkheid voor onze eigen klanten om deel te nemen aan een wedstrijd. Afwisselend organiseren wij dressuurproeven, springproeven en vaardigheidsproeven. Om deel te nemen aan deze wedstrijden is het verstandig je instructeur te vragen welk niveau je hebt. Voor alle info omtrent deze wedstrijden verwijzen we je graag naar de website van de FNRS. www.fnrs.nl

Aanmelden voor de wedstrijden
Via je eigen instructeur kan je je opgeven voor de wedstrijden.

(april t/m september)

Buitenritten

Buitenritten zijn in overleg mogelijk van april t/m september. Ervaring van de ruiter is een vereiste. De buitenritten zijn altijd onder begeleiding van een ervaren ruiter of een stalmedewerker.

Voor het boeken of meer informatie: 06-33918539