Arrangementen

Maak kennis met onze arrangementen

We organiseren per maand diverse activiteiten onder andere kinderfeestjes, buitenritten en FNRS wedstrijden in dressuur, spingen en vaardigheid. Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op met Monique Holwerda.

Kinderfeestjes

Op zaterdag middagen is het mogelijk een kinderfeest bij ons te boeken. Inclusief drinken en wat lekkers wordt deze middag goed besteed bij de pony’s. Kinderen hoeven geen ervaring te hebben. Een kinderfeest duurt 2,5 uur.

Minimaal 6 personen à € 15,- p.p.

Voor meer informatie en of boeken: 06-33918539

Spelend leren

Bixie & Friends

Iedere maand organiseren wij op zaterdag een lesmiddag: ‘Bixie & Friends’.

Voor kinderen 6-7 t/m 12 jaar
Bixie & Friends is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6-7 t/m 12 jaar die kennis willen maken met paardrijden. Bixie & Friends is speels opgebouwd en afgestemd op de beleving, motoriek en didactische vaardigheden van jonge kinderen. Tijdens deze ruiterlessen worden kinderen samen met de pony Bixie en z’n vrienden meegenomen langs een volledige leerlijn van poetsen en begeleiden tot paardrijden, waarbij ze uiteindelijk diploma’s kunnen halen, proeven kunnen rijden en wedstrijdjes kunnen doen. Alles wordt genoteerd in hun eigen persoonlijke ruiterpaspoort.

Van 13.30 – 17.00 uur
Kortom een geweldige middag met spelletjes en leermomenten, ter voorbereiding op de rijlessen. Van 13.30 tot 17.00 uur. Kinderen hoeven geen ervaring te hebben.
Deelname bedraagt € 30,- p.p.

Voor meer informatie en of boeken: 06-33918539

Wedstrijden FNRS

Iedere maand is er de mogelijkheid voor onze eigen klanten om deel te nemen aan een wedstrijd. Afwisselend organiseren wij dressuurproeven, springproeven en vaardigheidsproeven. Om deel te nemen aan deze wedstrijden is het verstandig je instructeur te vragen welk niveau je hebt. Voor alle info omtrent deze wedstrijden verwijzen we je graag naar de website van de FNRS. www.fnrs.nl

Aanmelden voor de wedstrijden
Via je eigen instructeur kan je je opgeven voor de wedstrijden.

FNRS wedstrijd lijsten
De startlijsten worden een aantal dagen voor de wedstrijden op onze Facebook pagina gepubliceerd.