Groepsles (jeugd)

In kleine groepen van maximaal 6 ruiters worden er groepslessen gegeven, van maandag t/m zaterdag. Ruiters zadelen zelf het paard/pony op en/of af, buiten het lesuur om.

Wij werken met themalessen, zo kun je denken aan dressuur, springen, houding en zit of proefgericht. Op deze manier blijven de lessen afwisselend voor zowel de ruiters als de instructeur.

Voor meer informatie of aanmelden: 06-33918539

Privé les

Een privé les kan gereden worden op zowel je eigen paard/pony of op één van onze paarden. Tijdens een privé les kun je zelf aangeven waar je graag mee aan de slag wilt.

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Flexibele les (18+)

Op maandag- en woensdagochtend is het mogelijk om deel te nemen aan lessen voor ruiters van 18 jaar en ouder. Hier kun je je te allen tijde voor opgeven, zelfs een uur van te voren mits het niet volgeboekt is. Een groepje bestaat maximaal uit vier personen. Je kunt kiezen uit een ‘beginners’ of ‘gevorderde’ groep.  Boek gemakkelijk je eigen les in via de onderstaande buttons.

Startpakket (10 weken cursus)

Wanneer je graag wilt beginnen met rijden maar nog totaal geen ervaring hebt, bieden wij het Starterspakket aan. Hier krijg je wekelijks een uur les. Tijdens deze les behandelen we een stukje omgang met het paard, het poetsen en opzadelen en de basis van het rijden. In tien lessen leer je zelfstandig omgaan met het paard en met deze basis van het rijden zou je deel kunnen nemen aan de groepslessen.

Voor meer informatie of aanmelden: 06-33918539.

Vrij rijden (paard/pony huren)

Zonder begeleiding rijden op onze paarden of pony’s.  Voor meer informatie of een afspraak: 06-33918539. (Let op: vrij rijden zonder toezicht, is geheel op eigen risico.)